Ključavnice so prvi in najpreprostejši ukrep, s katerim na zelo enostaven način zavarujemo svojo lastnino. To je lahko naša dom, kolo, motor, omarica in še mnogo drugega. Seveda pa je pri tem ključnega pomena izbira pravega tipa ključavnice in njena kakovost.

Danes je ponudba ključavnic izjemno pestra. Na trgu je ogromno različnih ponudnikov in najti pravega je že prava umetnost. Seveda je pri izbiri ključnega pomena kakovost in izkušnje, zato vam vsekakor priporočamo podjetje Ključavnica, ki se s fizičnim varovanjem ukvarja že vrsto let.

Podjetje Ključavnica je področju fizičnega varovanja že vrsto let

Podjetje Ključavnica se na trgu fizičnega varovanja nahaja že od leta 2007. V ta namen vam ponujajo pestro paleto izdelkov, s katerimi lahko na zelo preprost način zavarujete svojo lastnino. Med najbolj priljubljenimi izdelki so obešanke, cilindrični vložki, ključavnice za kolesa in motorje ter izdelavo drugih sistemov za zaklepanje.

Njihove izdelke lahko najdete v trgovinah po celi Slovenije, pri ključavničarjih , v kolesarskih trgovinah in železninah. Kadarkoli pa se lahko na podjetje Ključavnica obrnete tudi, ko rabite katerokoli od naslednjih storitev: izdelava in popravilo vseh vrst ključev vključno z avtomobilskimi, brušenje nožev in škarij, kopiranje daljincev za garaže in zapornice, popravilo čevljev in še mnogo drugega.

Prodaja različnih tipov ključavnic, ki zadovoljijo številnim okusom

Pri izbiri prave ključavnice si je potrebno odgovoriti na vprašanje, v kakšen namen jo boste uporabljali. Glede na to, da je kolesarstvo vedno bolj priljubljeno in je kraja kolesa zelo pogosta, ni nič presenetljivega, da so tudi kolesarske ključavnice med najbolj razširjenimi. V podjetju Ključavnica lahko izbirate med kolesarskimi ključavnicami kot so varnostni loki, verige, Steel-O-Flex in pletenice.

Mnogi lastniki motorjev so prepričani, da ključavnice ne potrebujejo, če uporabljajo blokado zavornega diska. Vendar, ali ste pomislili da vam motor nepridipravi naložijo kar v kombi? V tem primeru pridejo prav verige ali pa varnostni lok, s katerimi motor zaklenete ob statično oviro. Kombinacija obeh načinov je zagotovo najboljši, da preprečite morebitno krajo.

Lastnosti kakovostnih ključavnic

Pri izbiri prave ključavnice je pomemben dejavnik tudi vrednost vašega kolesa ali motorja. Povsem logično je, da boste za dražje prevozno sredstvo potrebovali tudi kakovostnejšo ključavnico, ki vam zagotavlja višjo varnostno stopnjo.

S tega vidika je pomembno, da je ključavnica izdelana iz kakovostnega jekla, ki je odporen proti lomljenju, rezanju, ščipanju, zamrzovanju in koroziji. Za dolgotrajnejše parkiranje motorjev so vam dodatno na voljo posebna sidra iz trdnega jekla. Ti se privijačijo v beton in skoznje napeljete verigo. Do živega jim v tem primeru pride le kotna brusilka.

Spletna stran kljucavnica.si vam omogoča enostaven nakup

Poleg kakovosti ključavnice je za vsakega uporabnika zagotovo pomemben enostaven nakup. Enostavna izbira ključavnic različnih kakovosti vam je na voljo tudi na spletni strani kljucavnica.si. ta je tako pregledna, da vam bo nakup vzel le nekaj minut časa.

Vsi izdelki so na spletni strani smiselno razdeljeni v različne kategorije, poleg tega pa so vam na voljo tudi različne storitve, ki vam jih podjetje ponuja. Da pa je vse skupaj še bolj enostavno, k temu pripomore način plačila in zaloga izdelkov, s katero ste seznanjeni že ob nakupu. Njihovo ponudbo si oglejte na https://kljucavnica.si/.