Je morda tudi vas že kdaj premamilo, da bi se naučili kajtanja oziroma bi to priljubljeno zadevo vsaj preizkusili? Potem še zdaleč niste edini, saj je v zadnjih letih kar precej povpraševanja po kajtanju, pa naj bo to po kajtanju na vodi ali pa na snegu – obe opciji seveda obstajata in vsaka po svoje sta zanimivi. Nekateri sicer pravijo, da je za začetnike lažje kajtanje na snegu, predvsem zato, ker iz tal lažje vstanete kot iz vode, a drugi bi rekli, da začnite kar pri kajtanju na vodi, da se boste bolj utrdili. Ne glede na to, kaj pravijo drugi, pa lahko na našem trgu najdete ponudbo za oboje in tako preizkusite oboje ali pa tisto, kar je vam iskreno bolj zanimivo.

Kje lahko na našem trgu najdete tečaj za kajtanje v vodi ali na snegu?

Skladno z vsem povpraševanjem, se je v zadnjem času odprlo tudi kar nekaj različnih mest, kjer lahko najdete ponudbo za različne začetne ali pa nadaljevalne tečaje. Nabor ponudnikov je pester, predvsem ko pride do tečajev kajtanja v vodi.

Na tem mestu vam sicer želim priporočati, da med drugim, za šolo kajtanja v vodi ali na snegu preverite ponudbo pri šoli Kanzakite. Gre namreč za šolo kajtanja, ki na enem mestu nudi vse mogoče tečaje kajtanja za različne stopnje predznanja, na različnih lokacijah in to kar za vse, od 8.leta starosti dalje. Med drugim boste v ponudbi našli tudi tečaje, prilagojene prehodu iz kajtanja v vodi na sneg.