Avtenta.si je članica Skupine Telekom Slovenije in velja za eno od vodilnih podjetij v regiji na področju informacijsko-komunikacijske tehnologije. Strokovnjaki družbe svojim partnerjem omogočajo celovite rešitve, ki pomagajo učinkovito obvladovati najpomembnejše procese poslovanja, prav tako ustrezno komunikacijsko infrastrukturo, primerno programsko opremo ter druge številne storitve.

Podjetje Avtenta tako že vrsto let uspešno izpolnjuje pričakovanja svojih strank in jih na poti do digitalne transformacije poslovanja spremlja z novimi rešitvami in predlogi. Z njihovo pomočjo vpeljujejo na primer podporo za e-račune in obvladovanje proizvodne dokumentacije. Dograjujejo programske module za proces Vodenja kakovosti. Slednje podjetjem zagotavlja, da lahko v prav vsakem trenutku vedo, kje in katere so aktualne različice dokumentov, kdo je odgovoren za določeno aktivnost ter v kakšnem stanju je v danem hipu.

V nadaljevanju nekoliko natančneje predstavljamo Avtentino SAP ERP rešitev.

Povezovanje vseh oddelkov podjetja s pomočjo SAR ERP rešitve

Če želite v svojem podjetju slediti zahtevam in potrebam trga, je treba v prvi vrsti poskrbeti za optimizacijo procesa dela in prevzeti nadzor nad lastnim poslovanjem. K sreči je na voljo odlična rešitev SAP ERP, s katero se lahko uspešno povežejo prav vsi oddelki podjetja.

Največje prednosti SAP ERP rešitve so:

  • izjemno učinkovit razvoj procesov dela,
  • racionalizacija dobavne verige,
  • učinkovito upravljanje inventarja,
  • informacije za podporo odločanju so vedno kakovostne in ažurne.

Kaj je treba obvezno upoštevati pri odločitvi za implementacijo sistema SAP?

Pri odločanju za implementacijo SAP sistema si je potrebno odgovoriti na vrsto vprašanj. Med drugim tudi:

  • ali vodstvo v podjetju potrebuje transparentnost, da lahko vidi, kaj se v podjetju dogaja;
  • ali vodstvo povsem zaupa izmenjavanju podatkov med najrazličnejšimi sistemi;
  • ali obstoječi sistem za informacije podpira EDI izmenjavo;
  • ali kupci zahtevajo sistem, ki je v določeni industriji standard.

Ko se odločimo za SAP ERP sistem, s tem pridobimo izobraževanje, enostavno in hitro uvedbo, standardne procese, podporo in pomoč za uporabnike, vso potrebno programsko in strojno opremo, nizke stroške.

Izobraževanje ključnih ter končnih uporabnikov rešitve

Z uvedbo sistema SAP ERP najprej prejmemo primerno vrsto izobraževanja – ključnih ter končnih uporabnikov rešitve, pri čemer se rešitev uvede na povsem preprost in hiter način – tako da projekt uvedbe čim manj obremenjuje poslovanje. Sama rešitev je standardna in prinaša izjemno dobre prakse iz najrazličnejših branž. Je povsem prilagodljiva, zlasti glede na rast pa tudi glede na razvoj določenega podjetja.

V podjetju Avtenta imajo kar 26 SAP svetovalcev. Vsi so certificirani s strani SAP ter imajo obsežne izkušnje na področju SAP rešitev. Ponujajo izjemno hitro, učinkovito in stabilno podporo – 24 ur na dan, vse dni v tednu. Prav tako pomoč ter svetovanje uporabnikom svojih rešitev. Njihovi svetovalci se nenehno izobražujejo, posledično so vedno na tekočem z najnovejšimi tehnološkimi rešitvami.