Kajtanje – eden izmed tistih najbolj priljubljenih vodnih športov, ki navdušujejo množico ljudi. Zadnja leta je kajtanje razširjena aktivnost, ki navdušuje množice ljudi. Vedno več ljudi se tudi odloči za začetni ali pa nadaljevalni tečaj kajtanja, odvisno od njihovega predznanja in po cilju, ki so si ga zastavili. Glede na veliko povpraševanja, pa se je na trgu pojavilo kar nekaj različnih ponudnikov, ki vam lahko zagotovijo neko strokovno šolo kajtanja, pa naj bo to začetna ali nadaljevalna.

Kakšna je moja izkušnja s tečajem kajtanja?

Nekaj časa nazaj sem se tudi sama odločila, da obiščem začetni tečaj kajtanja. Po priporočilu mojih prijateljev, me je v bistvu za začetni tečaj kajtanja najbolj zanimala lokacija na Hrvaškem, Neretva, saj velja kot najboljša destinacija omenjene države za kajtanje, ne le za začetnike, temveč za vse, saj ima izredno dobro lego v vseh pogledih, ki so potrebni za ta šport.

Začetni tečaj kajtanja na Neretvi sem sicer našla preko podjetja Kanzakite, ki so mi ga prav tako priporočili prijatelji, saj gre za podjetje, ki na enem mestu nudi različne tečaje kajtanja za vse stopnje predznanja in generacije ter na različnih lokacijah, med katerimi je seveda Neretva, Sardinija in Grado.

Glede na to, da se termini tečaja kajtanja na Neretvi ali pa na drugi lokaciji kar hitro polnijo, vam torej priporočam, da se v primeru želje po znanju kajtanja kar obrnete na njihovo spletno stran in si tudi vi čim prej zagotovite svoj termin za tečaj kajtanja. Verjamem, da boste navdušeni.